Wat is pegging en zijn er tips?

Pegging: wat is het en hoe doe je het goed?

Pegging houdt in dat de man anaal wordt gepenetreerd door een vrouw via een voorbinddildo. Dit kan ervoor zorgen dat de P-spot van de man nog beter geraakt wordt en voor een intens orgasme zorgen. Maar hoe gaat pegging precies in zijn werk? Wij vertellen hoe je hier het beste mee kunt beginnen.

Was eerst de anus

Als er een voorbinddildo anaal wordt ingebracht, is het belangrijk eerst de anus te wassen, zodat alles goed schoon is. Je kunt hiervoor een speciale anaaldouche gebruiken. Hierbij is het van belang dat je je kringspier goed ontspant, zodat je je anus goed schoon kunt maken.

Praat met je partner

Praat van tevoren goed met je partner over wat je wel en niet wilt. Goede communicatie is van groot belang als je voor het eerst met anale sex gaat beginnen. Je wilt het liefst een pijnloze ervaring, waardoor het ook van belang is een stopwoord af te spreken.

Breng glijmiddel aan

Breng glijmiddel aan in en rondom de anus. Dit gebied is van zichzelf erg droog. Enkel spuug is hiervoor niet voldoende, omdat de penetratie anders alsnog stroef zal verlopen en zelfs pijn kan gaan doen. Een anaal glijmiddel op siliconenbasis is hiervoor het beste.

Begin voorzichtig

Voordat de penetratie plaatsvindt, is het belangrijk dat de anus goed voorbereid wordt. Dit kan door eerst het perineum te strelen en de ballen voorzichtig mee te nemen. Zorg er ook hierbij voor dat je veel glijmiddel gebruikt, zodat je partner niet alleen meer opgewonden maar ook relaxt wordt.

Begin met het vingeren van de anus

Na het voorbereiden van de anus, ben je nog niet klaar om over te gaan tot de penetratie. Breng eerst voorzichtig een vinger naar binnen en ga vervolgens over op meerdere vingers als dit goed voelt voor je partner. Ga hiermee door totdat je partner aangeeft dat hij klaar is voor de penetratie.

Penetreer je partner

Nu kun je je partner penetreren. Breng nog wat extra glijmiddel op de anus en de dildo aan en duw de dildo zachtjes in de anus. Vraag je partner hoe dit voor hem voelt en of je nog verder/dieper kunt gaan. Penetratie in doggystyle lijkt het meest voor de hand liggend, maar hierbij kom je meteen behoorlijk diep. Het beste kan je partner op zijn buik gaan liggen, waarbij je hem van bovenaf penetreert. Zo penetreer je minder diep. Blijf daarnaast goed met je partner communiceren en vraag of het fijn voelt.

Ga door zolang het lekker is

Ga door met penetreren zolang het voor je partner lekker is. Dit kan soms kort duren, maar ook wat langer zijn. Een orgasme zal niet altijd meteen mogelijk zijn. In plaats daarvan kun je je het beste focussen op een pijnloze ervaring. Iedere keer dat je anale seks met je partner uitprobeert, zal het steeds weer een stukje beter gaan. Ben je klaar met de seks? Maak dan alle speeltjes goed schoon voor de volgende keer.
Wij wensen jou en je partner veel plezier met het uitproberen van pegging.

Recente blog artikelen

Je ontkomt niet aan een orgasme
De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties