De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel

Hou jij wel van een kinky spelletje en vind je die anale stimulatie daarbij wel lekker? Om het ook veilig te houden is eeis een anaal speeltje als een buttplug dan aan te raden. Hoe je die gebruikt kan maar op één manier. Maar voor ieders voorkeur: er zijn verschillende soorten. Met het BDSM-spel kun je namelijk heel veel kanten op. Hoe gebruik je die buttplug en waar houden onze BDSM-fans van? Dat lees je hier. 

Wat is een buttplug?

Het gebruik van een buttplug is niet moeilijk. Je brengt hem gewoon in, in de anus. Alleen je moet wel even weten hoe. Met de kringspier moet je wel voorzichtig omgaan. Als je het verkeerd doet, kan het wel eens pijnlijk aflopen. En dat is pijn die je níet wil. 

Een buttplug is een sekstoy die taps toeloopt. De punt is smal en naar de onderkant wordt de buttplug steeds breder. Hij is speciaal zo bedoeld om de kringspier steeds flexibeler te maken en op te rekken. De kleinere maten zijn vanaf 3 centimeter in de breedte. Hou je van een gevuld gevoel? De mogelijkheden daarna zijn eindeloos. 

Hoe gebruik je een buttplug?

Een buttplug moet je dus echt met beleid inbrengen. Begin eerst met de vingers en breng daarna een buttplug in met veel glijmiddel. Er zijn speciale varianten voor de anale seks en die mag je best royaal gebruiken. Probeer van tevoren te ontspannen en zorg dat je je partner vertrouwt. Als het fout gaat, bestaat de kans dat je het nooit meer wil proberen. 

Je kunt de buttplug 30 minuten tot een aantal uren laten zitten. Goed te doen dus als er een fijne sessie met je dominatrix gepland staat. 

Welke varianten zie je veel terug in het BDSM-spel

Voor elke vorm van seks is er wel een fijn item, maar de BDSM-discipline heeft zo haar eigen vereisten. Onze lezers zijn fan van: 

1.   De grote buttplug

Zie jij het als een challenge om zo’n grote joekel in je achterste te stoppen? De grote buttplug is voor de BDSM-lovers die wel van een uitdaging houden. Trilt lekker en is bedienbaar op afstand. En is bijna 6 cm in de omtrek. 

2.   De metalen buttplug

De metalen buttplug is voor iedereen die van temperature play houdt. Je kunt de toy verkoelen door hem even in de koelkast te leggen of door hem onder de warme kraan te houden. 

3.   Buttplug met staart

Hou je van een rollenspelletje? Kies dan voor de buttplug met staart. Dat is gewoon kinky en cute tegelijk. 

Wat zijn jouw favoriete anaal toys bij BDSM? 

Recente blog artikelen

Je ontkomt niet aan een orgasme
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties
De meest betaalbare sekstoys