BDSM en anaal, wat is er mogelijk?

BDSM en anale seks: de mogelijkheden

Anale seks komt veel voor en is iets wat vooral mannen een opwindend gevoel geeft. Ook vrouwen hebben als ze de man anaal stimuleren een ultiem gevoel van dominantie. Uiteraard kunnen hierbij ook de rollen worden omgedraaid, waarbij de vrouw zowel anaal als vaginaal gepenetreerd wordt door hier nog een dildo aan toe te voegen. Wij vertellen je uitgebreid over de mogelijkheden van BDSM en anale seks. Lees snel verder voor meer informatie en ga op ontdekkingstocht met je partner.

De anus bevredigen

Anale speeltjes zijn erg geliefd bij liefhebbers van BDSM. Je kunt niet alleen seksspeeltjes gebruiken, maar ook je vingers of tong gebruiken om de anus te bevredigen. Als dom kun je diverse scenario’s bedenken waarbij de sub diverse handelingen bij je moet verrichten. Denk aan tegen de ander zeggen dat hij/zij gebukt moet staan of op zijn/haar knieën moet zitten.

Vervolgens kan de dom de ander penetreren met een voorbinddildo of met een losse dildo de anus bevredigen Als je voor het eerst met anale seks gaat experimenteren, is glijmiddel gebruiken altijd aan te raden. De anus is namelijk een vrij droog gebied van zichzelf en anders dan bijvoorbeeld de penis of de vagina. Daarom is glijmiddel gebruiken belangrijk, want alleen zo zal je zo min mogelijk pijn voelen van de anale penetratie.

Klaarkomen door anale seks

Door anale stimulatie kunnen zowel mannen als vrouwen klaarkomen. Hoe dit precies werkt? Door stimulatie met een anaal speeltje, de penis of met de vingers, zullen de spieren in de bekken tijdens de anale seks extra worden gestimuleerd. Bij mannen werkt dit ietwat anders. In de anus van de man zit namelijk de P-spot. Anale stimulatie kan bij de man dan ook voor een intenser orgasme zorgen. Al helemaal als je hier ook nog zijn penis bij stimuleert door hem af te trekken. Anale stimulans kan dan ook een leuke toevoeging aan het BDSM spel zijn en zorgt gegarandeerd voor veel genot. Maar welke speeltjes kun je dan het beste gebruiken om anale seks en BDSM met elkaar te combineren?

Geschikte anale speeltjes

Er zijn diverse anale speeltjes die geschikt zijn voor een kinky, ruige of spannende BDSM sessie. Speeltjes om zelf te domineren of om gedomineerd te worden. Anale seks brengt dan ook diverse mogelijkheden met zich mee. Dit zijn de bekendste anale speeltjes die gecombineerd worden met BDSM:

 • Anaal vibrator
 • Anaal dildo
 • Anaal ballon
 • Anaal kralen
 • Buttplug
 • Anaal douche
 • Anus balletjes
 • Speculums
 • Vibrerende eitjes
 • Prostaat vibrator
 • P-spot dildo
 • Strapons

Weet jij al met welke speeltjes je wilt experimenteren of ben je er nog niet helemaal uit? Kijk eens rond met je partner op een erotische webshop of bezoek een sekswinkel voor meer inspiratie. Meer lezen over BDSM? Bekijk dan ook eens onze andere blogs op Tijd voor BDSM. Op onze website kun je nog veel meer interessante weetjes en tips vinden.

Recente blog artikelen

Je ontkomt niet aan een orgasme
De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties