De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties

Deze koppel toys mogen niet in jullie nachtkastje ontbreken

De leukste koppel toys voor langeafstandsrelaties gezocht? Als je partner en jij elk aan de andere kant van de wereld zitten of elkaar om een andere redenen niet vaak kunnen zien, dan is dat niet altijd even makkelijk. Echter is het ook dan mogelijk om samen aan jullie trekken te komen, met de leukste sextoys voor langeafstandsrelaties. 

Wij zochten uit welke sextoys er veel worden gebruikt door koppels met een langeafstandsrelatie en hebben de populairste koppel toys voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder voor meer informatie.

We-Vibe

De koppel toys van We-Vibe kun je ideaal in bed gebruiken, maar worden door veel koppels ook buiten het bed gebruikt. We-Vibe heeft een ruim assortiment aan cockrings, vaginaballetjes en minivibrators. Wat deze voor extra’s te bieden hebben? De sextoys zijn ook op afstand bedienbaar. Geef de controle uit handen aan je partner en laat hem of haar je heerlijk verwennen met de diverse standen en intensiteiten van de speeltjes. Om het nog spannender te maken, vertel je je partner niet wanneer je hem of haar gaat bevredigen.

Lovense

Lovense heeft diverse koppel toys die geschikt zijn voor langeafstandsrelaties. Deze sextoys zijn verkrijgbaar in sets die met elkaar verbonden kunnen worden. De masturbators en vibrators reageren via synchronisatie op de bewegingen van je partner, waardoor jullie normale seks ervaring precies nagebootst kan worden. Je kunt de speeltjes ook zelf gebruiken of instellen dat je een melding krijgt wanneer je partner het speeltje erbij pakt. Zo zullen jullie zelfs wanneer jullie beiden kilometers ver weg zitten elkaar heerlijk kunnen verwennen.

Kiiroo

Ook Kiiroo heeft fijne koppel toys voor seks op afstand. Zo heeft dit merk diverse sets die speciaal voor mensen die in een langeafstandsrelatie zitten gemaakt. De interactieve speeltjes zijn eenvoudig met elkaar te verbinden, zodat je het apparaat van je partner kunt besturen. De beweging die je maakt, zal je partner ook voelen via de masturbator of vibrator. Zo lijkt het net alsof jullie echt weer even bij elkaar zijn. En het fijne is ook dat je via Kiiroo kunt videobellen, zodat je ervaring nog echter lijkt.

Vibease

Vibease is ook een fijne onder de koppel toys. Hiermee kun je via de app een vibrator aan de smartphone koppelen om deze vervolgens op afstand te besturen. Via de speciale Vibease app kun je ook chatten, videochatten en foto’s delen met je partner.

OhMiBod

Wat erg lijkt op de Vibease is de OhMiBod. Deze stimulator is zeer geschikt voor koppels die verder uit elkaar wonen, elkaar even niet zien vanwege een zakenreis of om een andere reden niet bij elkaar kunnen zijn. De OhMiBod is eenvoudig in de vagina in te brengen, waarna je partner deze via de speciale app kan besturen. Er is toch niets spannender dan op een onverwacht moment trillingen te voelen?

Weet jij al welke koppel toys je gaat uitproberen?

Recente blog artikelen

Je ontkomt niet aan een orgasme
De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De meest betaalbare sekstoys