Je ontkomt niet aan een orgasme

Dit is waarom de luchtdruk vibrator het ultieme seksspeeltje van 2022 is én heel geschikt tijdens BDSM spel.

De luchtdruk vibrator is de nieuwe sextoy en is op dit moment razend populair. Wij snappen dit helemaal. Behalve dat het je tot ongekende hoogtes brengt, zijn er nog veel meer voordelen. Dit speeltjes is ook zeer geschikt voor BDSM speeltjes. Daarom zetten wij dé sextoy voor jou in het zonnetje.

Waarin verschilt een luchtdruk vibrator met een gewone?

Van de ‘gewone’ vibrator weten we hoe die werkt. Hij trilt op verschillende standen en daarmee stimuleer je de clitoris, penis of inwendig zowel vaginaal als anaal. Bedoeld om jou tot een hoogtepunt te laten komen. Bij een luchtdruk vibrator werkt het net even anders. Die werkt namelijk met (je raadt het al…) luchtdruk. De zuigende kracht van de toy richt zich hiermee op de clitoris en laten je spartelend komen. 

Maar wist je dat je het mondje ook op de tepels kunt plaatsen of op het frenulum bij de penis.

De luchtdruk vibrator zorgt ervoor dat de clitoris zachtjes in de mond van de sextoy wordt gezogen. Zo ontstaat er een vacuüm. Wees niet bang, de zuigkracht is niet enorm. Het is geen stofzuiger die je op je clit zet. Dat is maar goed ook, want de clitoris heeft ook niet veel nodig. De kleine pulsen van luchtdruk zorgen voor een heerlijke stimulans van die gevoelige plek daar beneden. De bloedtoevoer van de clitoris komt goed op gang en dat maakt dat je heerlijk klaarkomt. Na de eerste keer wil je NOOIT meer zonder.  

Wat is er nog meer zo fijn aan de luchtdruk vibrator?

Behalve dat je binnen een paar minuten klaarkomt van de luchtdruk vibrator (gemiddelde tijd van onze testers is 3 minuten), kent deze sextoy nog veel meer voordelen: 

 • Afhankelijk van het model dat je kiest, heeft de luchtdruk vibrator 11 tot 14 standen;
 • De sextoy ziet er niet uit als een ‘kunststof penis’, maar als een mooi gevormd apparaatje;
 • Reinigen is heel makkelijk – de mondjes van het apparaat zijn vaak afneembaar en schoon te maken met water of toycleaner. De meeste merken leveren extra mondjes in het pakket, zodat je nooit zonder zit;
 • Mooi als voorspel vibrator om in the mood te komen.
 • Veelal Waterdicht en dus ook mee te nemen onder de douche of in bad;
 • Leuk cadeau vanwege de mooie verpakking. 

Luchtdruk vibraties en BDSM

Waarom is een luchtdruk speeltje een toevoeging aan BDSM spel? Eigenlijk omdat je simpelweg niet aan een orgasme ontkomt. Geef jouw sub de opdracht om NIET klaar te komen. Laat de invloed van de luchtdruk pulsen voelen op de tepels. En verplaats dan de vibrator naar de clitoris. Kort stimuleren is al genoeg om te plagen.

Welke merken verkopen de luchtdruk vibrator?

Het merk Womanizer was de eerste die de luchtdruk vibrator op de markt bracht. Daarna volgden er nog andere merken. Bij winkels als MissSteel.nl, Womanizer.nl, Svakom.nl en Cupido.nl vind je de volgende merken: 

 • Satisfyer
 • Lelo
 • Romp
 • We-Vibe
 • Svakom
 • Womanizer

Luchtdruk vibrator kopen: binnen 24 uur in huis 

Kun jij niet wachten om deze sextoy in huis te hebben? Kijk in de bovengenoemde webshops en bestel je favoriete merk en kleur. Zij sturen het naar je toe in een mooie en discrete verpakking. 

Recente blog artikelen

De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties
De meest betaalbare sekstoys