Hoe vind ik een SM slaaf/sub?

Een SM slaaf/sub vinden doe je zo met deze tips

Wil jij weten hoe je een SM slaaf/sub kunt vinden? Als beginnende dom/meester(es) weet je misschien niet goed hoe je dit het beste kunt aanpakken. Gelukkig zijn er meerdere opties waar je uit kunt kiezen. Wij voorzien je van tips, zodat ook jij een speelpartner kunt vinden als meester(es). Lees snel verder en ontdek hoe jij een SM slaaf/sub kunt vinden.

Maak gebruik van het internet en datingapps

Via Google kun je snel via het internet zoeken naar een SM slaaf/sub. Tik bijvoorbeeld in ‘BDSM Contacten’, ‘SM slaaf/sub vinden’ of ‘BDSM community’. Je kunt ook eens rondkijken op grotere chatboxen die vaak over een kinky/BDSM chatbox beschikken. Je kunt bovendien eens kijken op Engelse BDSM of fetish ledensites. Dit zijn vaak wat uitgebreidere websites dan Nederlandse sites. Hier vind je tevens een groot aantal Nederlandse leden en niet enkel Engelse members. Als je op internet zoekt naar een SM slaaf/sub, moet je echt actief op zoek. Ook op datingapps kun je een SM slaaf/sub vinden op apps zoals Tinder, Badoo en OKCupid. Echter, je zult hier ook veel profielen voorbij zien komen van mensen die een normale relatie zoeken, op zoek zijn naar meerdere partners, enzovoort. Goed zoeken is hierbij tevens vereist. Het is echter niet onmogelijk een SM slaaf/sub via een datingapp te vinden.

Bezoek een BDSM bijeenkomst

Ga eens naar een BDSM bijeenkomst. Dit kan wellicht spannend zijn, maar hier vind je veel gelijkgestemden en hier zal je ook snel een SM slaaf/sub kunnen vinden. Je zou misschien denken dat je hier als meester(es) het voortouw in moet nemen en de SM slaaf/sub wacht op jouw initiatief. Niets is echter minder waar. Er is eerst een ander niveau van contact nodig om dit contact tot stand te laten komen en over te gaan op de rolverdeling. Voordat dit zo is, zijn jullie namelijk twee gelijkgestemden die dezelfde interesse delen.

Een partner vinden in de BDSM scene

Zoals je kunt lezen, verschilt de manier om een leuke SM slaaf/sub in de BDSM scene tegen te komen niet veel van de normale manier. Laat de ander zien dat je aantrekkelijk bent, lach, heb interessante gesprekken en laat de persoon die je aantrekkelijk lijkt jouw wensen weten. Vraag ook hoe hij of zij hierover denkt. Neem deel aan discussies en de community. Als iemand je leuk lijkt, zorg er dan voor dat jullie elkaar beter leren kennen. Of dit nu een sub, meester(es), gasten of medewerkers zijn. Des te meer mensen je kent, hoe meer mensen je ook aan iemand kunnen voorstellen die iemand zoals jij zoekt. Van tevoren kan het best eng zijn, omdat je nooit weet hoe iemand reageert op jouw vraag of aanbod. Daarom noemen we dit ook wel het contact en niet het rollenspel, want dat zal later pas plaatsvinden. Contact is altijd gelijkwaardig.

Wil jij meer lezen over BDSM? Bekijk dan ook eens onze andere artikelen op Tijd voor BDSM.

Recente blog artikelen

Je ontkomt niet aan een orgasme
De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties