Hoe kun je je partner overtuigen voor BDSM?

Je partner voor BDSM overtuigen? Wij vertellen hoe

Wil je jouw partner overtuigen voor BDSM, maar weet je niet precies hoe je deze wens aan je partner moet voorleggen? Wij vertellen je hoe je dit gesprek het beste aan kunt gaan. Lees snel verder en ontdek hoe jij je partner kunt overtuigen voor BDSM.

Het onderwerp ter sprake brengen

Het onderwerp BDSM ter sprake brengen bij je partner kan wellicht lastig voor je voelen. Start eens met een fantasie die je zogenaamd voelde. Zeg bijvoorbeeld tegen je partner dat je droomde dat hij je vastbond tijdens de seks en hoe spannend je dat vond. Als je dit zo tegen je partner vertelt, zal hij zich afvragen hoe het is om dit bij jou te doen.
Ook zal hij na gaan denken of dit iets is om te proberen. Als er over na wordt gedacht, heb je al een opening in de richting van BDSM. Dit geeft weer mogelijkheden om deze deur verder te openen. Vertel eens vaker wat andere fantasieën en doe dit in kleine brokjes. Benoem niet de woorden BDSM of SM, omdat dit af kan schrikken. Geef je aan dat het je leuk lijkt een keer vastgebonden te worden, dan is de kans groter dat je partner dit met je wilt proberen.

Denk positief en laat negatieve verwachtingen los

Laat negatieve verwachtingen los, want het helpt niet om je fantasieën aan je partner op te biechten als je toch denkt dat je partner dit niet wilt. Ga je met een negatieve houding het gesprek in, dan is de kans groot dat de uitkomst ook negatief is. Denk in plaats daarvan positief. Jullie hebben al een tijdje een relatie, kennen elkaar goed en weten ook hoe jullie elkaar buiten BDSM om het beste kunnen plezieren.

BDSM kan helpen voor een spannender en meer gevarieerd seksleven. Misschien verrast het je partner op een aangename manier en is hij ook toe aan iets nieuws. Ook jij wilt gelukkig zijn in je relatie en kunt deze gevoelens niet blijven wegstoppen. Het is dan ook belangrijk deze te uiten naar je partner en tegelijk een positieve mindset te hebben.

Kies het juiste moment om over BDSM te praten

Zorg ervoor dat het moment waarop je met je partner over BDSM wilt praten ook het juiste moment is. Doe dit niet als een vriend van je partner een ongeluk heeft gehad, veel stress ervaart of als er andere zaken spelen. Hoe kun je er zeker van zijn dat het moment dat je kiest ook echt het juiste moment is? Ga eerst eens met je partner zitten of wandelen en vraag naar hoe zijn dag was. Peil ook het humeur van je partner. Als dit allemaal in orde is, kun je jouw wensen opbiechten.

Geef je partner ruimte

Nadat je jouw wensen hebt opgebiecht, kun je je partner het beste even de ruimte geven om de informatie te verwerken. Probeer vervolgens de interesse voor BDSM langzaam wat op te wekken door samen een documentaire hierover te kijken en je hier samen verder in te verdiepen. Zo kun je uiteindelijk ook met elkaar gaan experimenteren.

Meer lezen over BDSM? Lees ook eens onze andere artikelen.

Recente blog artikelen

Je ontkomt niet aan een orgasme
De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties