Een BDSM studio vinden

Hoe vind je een BDSM studio? Wij vertellen je alles over de BDSM studio

Zoek je een BDSM studio, maar heb je geen idee hoe je deze het beste kunt vinden? Er zijn slechts een beperkt aantal BDSM studio’s in Nederland. Denk aan SM studio Nederland, Donna Fiera en SM studio Amersfoort. Via Google kun je een aantal goede BDSM studio’s vinden. Maar hoe werkt zo’n BDSM studio precies? Wij vertellen je er alles over en geven je tips voor je eerste bezoek aan een BDSM studio.

Wat is een BDSM studio?

Een BDSM studio is een studio waar het BDSM spel kan worden uitgevoerd. Deze studio’s zijn doorgaans kamers, maar worden ook wel kelders genoemd. Deze kamers beschikken over diverse BDSM attributen, waaronder boeien, seksschommels, zwepen, elektro speeltjes, bondage artikelen, zwepen en tepelklemmen. Je kunt vaak ook met de meester of meesteres van de studio in contact komen die hun diensten aan jou kunnen bieden. Je kunt jezelf ook als nieuwkomer aanmelden, zodat je wat minder extreem begint. Wanneer je meer ervaring hebt met BDSM, kun je ook voor extremer kiezen.

Hoe werkt een BDSM studio?

Kom je een BDSM studio binnen, dan kom je meteen in de juiste sfeer, omdat de ruimtes slechts beperkt verlicht zijn. Dit worden ook wel dungeons genoemd. Je kunt echter ook een kamer huren. Een BDSM kamer heeft vaak minder accessoires en is soms ook wat meer verlicht. Dit is voor nieuwkomers fijner. In deze sfeer kunnen ze met lichtere varianten van masochisme, sadisme en bondage spelen. BDSM studio’s hebben regelmatig speciale themadagen of open dagen waar je welkom bent met je partner. Als je meer wilt weten over een studio, kun je het beste even hun website bezoeken of contact opnemen.

Tips voor je bezoek aan de BDSM studio

Ga je voor het eerst een BDSM studio bezoeken, dan kunnen de volgende tips erg handig zijn:

Geef duidelijk je grenzen aan en maak van tevoren heldere afspraken met je partner en eventuele andere mensen waar je mee bent. Zo zullen er geen misstanden plaatsvinden.
Zorg ervoor dat je niet gestoord kunt worden in de BDSM studio. Dit betekent niet alleen de deur goed afsluiten, maar ook de telefoon uit en je richten op het moment.
Ga aan de slag met experimenteren en let zowel op jouw eigen gevoelens als de gevoelens van je partner. Hierbij luister je niet alleen naar de stem, maar ook naar hoe het lichaam op bepaalde handelingen reageert. Je komt er zo achter waar je pijngrens ligt en wat je opwindend vindt.
Het is altijd aan te raden eerst een aantal open dagen van verschillende BDSM studio’s te bezoeken, zodat je erachter komt welke studio het beste bij je past. Je hebt zo ook de gelegenheid om meerdere nieuwe mensen te ontmoeten.

Wil je meer lezen over BDSM of ben je op zoek naar meer tips? Bekijk dan ook eens onze andere artikelen op Tijd voor BDSM.

Recente blog artikelen

Je ontkomt niet aan een orgasme
De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties