De beste speeltjes voor BDSM thuis

Deze speeltjes zijn onmisbaar voor BDSM thuis

Zoek je de beste BDSM speeltjes om thuis mee te experimenteren? Wij hebben de meest populaire BDSM speeltjes voor je op een rijtje gezet. Bekijk snel onze selectie en koop meteen BDSM speeltjes voor thuis, om alleen of samen met je partner aan de slag te gaan.

Blinddoek

Met een blinddoek kun je je partner of jezelf blinddoeken. Het spannende hieraan is dat wanneer je geblinddoekt bent, je lichaam zich extra zal focussen op wat je allemaal voelt. Dit kan voor een nog betere seksuele ervaring zorgen en een intenser orgasme.

Handboeien

Handboeien worden veel gebruikt bij bondage. Hierbij bindt je je partner vast of hij/zij jou. De geboeide stelt zich hierbij onderdanig op en de dominante kan alles doen wat hij/zij wilt met de geboeide.

Touwen

Touwen worden veel gebruikt bij bondage. Je kunt je partner ermee vastbinden of jezelf laten vastbinden op hoogte of aan het bed. Wel is het goed erop te letten de touwen niet te strak vast te binden, omdat je anders de bloedsomloop belemmert.

Zweepje

Ook het zweepje wordt veel bij BDSM gebruikt tijdens machtsspelletjes om de partner te straffen of deze te strelen. Hierbij moet je altijd oppassen niet op gebieden te slaan waar zich vitale organen, zoals de nieren, bevinden. Daar is de huid vrij dun. Ook kun je het beste het gezicht vermijden, zodat de ogen niet geraakt worden.

Buttplugs

Met butpluggs kun je jezelf of je partner voorbereiden op anale seks. Ook kun je hem als vrouw tijdens de penetratie in de anus stoppen. Je partner kan een buttplug in zijn anus doen om hem voor te bereiden op pegging, waarbij de vrouw de man met en voorbinddildo penetreert.

Voorbinddildo

Een voorbinddildo is uitermate geschikt om je partner anaal te bevredigen. Door als vrouw een voorbinddildo om te doen, kun je de P-spot van de man raken en zo zorgen voor een nog intenser orgasme. Leuk als je als vrouw ook een keer een dominante rol wilt aannemen.

Kaarsvet

Met kaarsvet kun je experimenteren met pijn. Je druppelt het kaarsvet over het lichaam van je partner, waarbij hij/zij lichte pijn zal ervaren. Je kan hierbij zo ver gaan als afgesproken. Via een erotische webshop kun je eenvoudig BDSM kaarsen bestellen.

Tepelklemmen

Tepelklemmen zorgen ervoor dat je de tepels van je partner kunt afklemmen. Dit zorgt ervoor dat aanrakingen nog intenser worden ervaren, omdat de tepels door te tepelklemmen een stuk gevoeliger worden.

Pinwheels

Pinwheels worden veel gebruikt bij BDSM rollenspellen tussen de masochist en de meester(es), ook wel sadist. Het speeltje beschikt over een handvat met een draaiend wiel aan het uiteinde wat van scherpe tanden is voorzien. Deze wordt over het hele lichaam gebruikt. Hierbij wordt de mate van pijn bepaald door hoeveel druk de meester(es) hierop zet.

Kietelaar

Met een kietelaar kun je jouw partner heerlijk kietelen en diegene opdragen juist stil te zijn. Je kunt ook zachtjes het gebied rondom de geslachtsdelen ermee strelen. Dit maakt de kietelaar dan ook tot een veelgebruikte accessoire.

Recente blog artikelen

Je ontkomt niet aan een orgasme
De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties