De beste BDSM accessoires voor: masochisme

Deze 8 accessoires zijn onmisbaar bij masochisme

Wil jij met BDSM experimenteren en heb je een voorkeur voor masochisme? Dan zijn hier diverse soorten accessoires voor verkrijgbaar. Een masochist is iemand die pijn ook wel als lustopwekkend ervaart en er opgewonden van wordt als iemand anders macht over hem/haar heeft. Wij hebben de beste BDSM accessoires voor masochisme voor je op een rijtje gezet. Ontdek onze top 8 masochisme accessoires.

SM zweep

De SM zweep wordt gebruikt om de masochist (ook wel onderdanige) te straffen of te corrigeren tijdens het BDSM-rollenspel. Je hebt zwepen met meerdere stroken, die ook wel floggers heten. Hierdoor wordt een kleiner oppervlak geraakt en is de pijn iets minder. Crops en bullwhips hebben een strook, waardoor de pijn feller aanvoelt.

Speculums

Een speculum, ook wel een eendenbek, wordt gebruikt om de vagina of de anus verder te openen. Als er in de hendel wordt geknepen, zullen twee (of meerdere bladen) zich uit elkaar bewegen. Deze wordt veel gebruikt op de masochist tijdens BDSM-rollenspellen.

Tepelklemmen

Een tepelklem kan gebruikt worden voor zowel de vrouwelijke als de mannelijke masochist. De tepelklemmen beperken de bloedstroom van de tepels. Hierdoor wordt een pijnscheut veroorzaakt en zullen de tepels gevoeliger worden voor aanraking. Om meer druk uit te oefenen, kunnen hier nog gewichtjes aan bevestigd worden.

Paddle

De paddle wordt gebruikt door de sadist om de masochist mee op de billen te slaan. De paddle heeft een breed en plat oppervlak, waardoor de pijn over een groter oppervlak wordt verdeeld en de pijn minder fel is. Soms heeft een paddle ook een specifieke opdruk, die kan worden achtergelaten op de huid.

Penis plugs

Een penis plug wordt in de plasbuis ingebracht en stimuleert deze van binnenuit. Deze kan perfect gebruikt worden tijdens de seks. Omdat ze hol van binnen zijn, is het ook mogelijk een zaadlozing te hebben of te urineren tijdens de seks.

Sex machine

Een seksmachine is een apparaat waaraan een seksspeeltje is bevestigd. Vaak is dat een dildo. De machines hebben een stootfunctie, waarbij er op- en neergaande bewegingen worden gemaakt. Het tempo van de machine kan met de afstandsbediening worden aangepast om zo meerdere stoten bij de masochist naar binnen te brengen.

Pinwheels

Met een pinwheel wordt de masochist door de sadist gepijnigd. Het speeltje heeft een handvat met aan het uiteinde een draaiend wiel. Deze beschikt over scherpe tanden. Dit wiel kan over het hele lichaam worden gebruikt. De intensiteit hiervan wordt bepaald door hoeveel druk erop gezet wordt.

SM kaarsen

Met SM kaarsen kan de sadist de masochist pijnigen door kaarsvet over het lichaam te laten druppelen. Deze accessoire wordt dan ook veel gekozen bij het rollenspel van sadisme en masochisme.

Weet jij al welke accessoires je voor het sadisme en masochisme rollenspel gaat gebruiken? Bekijk eens wat jou en je partner aanspreekt. Wil je meer lezen over BDSM? Lees dan ook de andere blogs op Tijd voor BDSM.

Recente blog artikelen

Je ontkomt niet aan een orgasme
De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties