De beste BDSM accessoires voor: bondage

Deze 8 accessoires zijn onmisbaar bij bondage

Wil jij weten wat de beste BDSM accessoires voor bondage zijn? Met de juiste accessoires zorg je voor nog meer plezier in bed. Wij hebben eens op het internet rondgekeken en vonden diverse accessoires die bij bondage onmisbaar zijn. Lees snel verder voor de 8 beste BDSM accessoires voor bondage.

Secret pleasure chest – purple apprentice

De secret pleasure chest is een leuke BDSM cadeauset waarmee je de eerste stappen in de BDSM wereld kunt zetten. Het bevat verschillende accessoires voor BDSM en bondage en is geschikt voor beginners. Goed om te weten, is dat de materialen geheel verstelbaar zijn. Zo weet je altijd dat de riemen perfect bij jou en je partner passen.

Secret pleasure chest – black fantasy

De secret pleasure chest black fantasy is een wat uitgebreidere BDSM set. De set bestaat uit 10 delen en bevat diverse BDSM accessoires. De boeien en tepelklemmen zijn geheel verstelbaar. Deze set is zeer geschikt voor beginners.

Easytoys fetish collection – set met halsband, enkelboeien en handboeien

Deze set uit de Easytoys fetish collection bestaat uit een halsband, enkelboeien en handboeien die gemaakt zijn van duurzame materialen. Het stevige kunstleer is gevoerd met schuim en de accessoires zijn geheel verstelbaar middels clipsluitingen.

Bondageset polsboeien

Ook de bondageset polsboeien is uitermate geschikt voor de beginner in BDSM. De polsboeien zijn gevoerd en hebben zowel een karabijnhaaksluiting als een klittenbandsluiting. Zo kun je ze ook makkelijk afdoen als dit nodig is.

Limited edition bed boeien

De limited edition bed boeien van Easytoys bestaat uit een volledige set boeien die op elk matras passen. De boeien zijn verstelbaar, eenvoudig te gebruiken en gemaakt van duurzame materialen. Ideaal als je erover fantaseert je partner op bed vast te binden of zelf op bed vastgebonden te worden.

Lover’s fantasy kit

De lover’s fantasy kit van Easytoys bestaat uit een set van metalen boeien met 2 sleutels, een zacht oogmasker en een zweepje met strengen. Dit is een zeer geschikte starterset, waarmee je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met bondage.

Fifty Shades of Grey ‘Keep still’ bondageset

De Fifty Shades of Grey bondageset van Easytoys is een zeer uitgebreide bondageset.
De riemen zijn verstelbaar en zijn zowel zacht als stevig. Ook zijn de riemen voor vrijwel alle matrassen geschikt. Doordat de set erg uitgebreid is, kun je je partner geheel vastbinden of zelf compleet vastgebonden worden.

Panthra Gato 8-piece set

De Panthra Gato 8-piece set is verkrijgbaar bij Easytoys en is een 8-delige set. De set bestaat onder ander uit diverse bondage accessoires van zacht suède met een handig etui. Perfect om als beginner mee te experimenteren.

Weet jij al waar je voorkeur naar uitgaat? Ga dan aan de slag en experimenteer met behulp van bovenstaande accessoires eens met bondage. Ben je op zoek naar meer BDSM accessoires? Bekijk dan ook eens onze andere artikelen op Tijd voor BDSM, waar je nog veel meer leuks kunt vinden.

Recente blog artikelen

Je ontkomt niet aan een orgasme
De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties