BDSM en veel voorkomende fetishes

Deze fetishes komen het meest voor bij BDSM

Fetishes komen veel voor bij BDSM en houdt in dat iemand een bepaalde fascinatie ergens voor heeft. Dit kunnen verschillende dingen zijn. Wij vertellen wat veel voorkomende fetishes bij BDSM zijn. Lees snel verder om te ontdekken of je zelf misschien wel een fetish hebt waar je mee wilt experimenteren.

Voyeurisme

Voyeurisme houdt ook wel in dat mensen ervan houden om naakte mensen te bekijken of mensen die seks hebben. Dit is een fetish die velen hebben, waardoor pornosites razend populair zijn. Hier zijn diverse filmpjes te vinden van mensen die seks met elkaar hebben, maar ook ‘voyeur’ filmpjes, waarbij iemand zogenaamd stiekem gefilmd wordt tijdens de seks.

Voeten

Sommige mensen hebben een fetish voor voeten. Dit betekent dat iemand door ieder detail van de voet gefascineerd is, zoals de vorm, de geur en de smaak. Doorgaans zijn dit mannen, maar ook vrouwen kunnen een voeten fetish hebben. Mensen die deze fetish hebben komen sneller tot een orgasme door het verwennen van iemands voeten of wanneer hun eigen voeten worden verwend.

Dominantie en onderdanigheid

Dominantie en onderdanigheid is kenmerkend voor BDSM. In dit rollenspel is de een dominant en heeft de ander een onderdanige rol. De dominante partner bepaalt hierbij wat de onderdanige partner moet doen, zoals in een bepaalde positie gaan liggen. Uiteraard moeten er vooraf duidelijke grenzen afgesproken worden.

Latex

Als iemand een fetish voor latex heeft, raakt diegene opgewonden als zijn/haar partner latex of andere strakke materialen aan heeft. Dit materiaal wordt ook veel bij bondage toegepast, waarbij een partner vastgebonden wordt.

Piercings

Sommige mensen hebben een fetish voor piercings en kunnen hier erg opgewonden van raken. Zelf zullen ze waarschijnlijk ook enkele piercings hebben. Hierdoor trekken ze automatisch naar mensen met piercings toe.

Billen en borsten

Uiteraard hebben veel mannen een fascinatie voor billen en borsten, maar sommigen net iets meer. Zij hebben het aanraken ervan nodig om tot een orgasme te komen tijdens de seks.

Haar

Haar is een populaire fetish bij mannen, waarbij het gaat om de sensualiteit van het haar.
Iedere man heeft een voorkeur voor een specifiek kapsel of en specifieke haarkleur bij een vrouw, waardoor hij net wat meer opgewonden raakt.

Cross dressing

Cross dressing is een fetish waarbij er kleding van het andere geslacht wordt aangedaan die hier kenmerkend voor is. Zo kan een man een jurk met hakken aantrekken, of kiest een vrouw ervoor om een pak aan te doen.

Water

Water is ook een fetish. Hiermee wordt het geluid van lopend water bedoeld, maar ook regen of een douche. Hier kunnen sommigen extra opgewonden van raken.

Kostuums

Sommige mensen houden ervan zich te verkleden in zachte dierenkostuums of verkleedkleren van Manga personages aan te doen. Deze mensen beleven hun intimiteit daardoor nog intenser.

Heb jij een fetish of heb je iets gevonden waar je mee wilt experimenteren? Stel het dan eens aan je partner voor. Wil je meer lezen over BDSM of ben je op zoek naar BDSM tips? Lees dan ook eens onze andere artikelen op Tijd voor BDSM.

Recente blog artikelen

Je ontkomt niet aan een orgasme
De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties