Online BDSM ideeën

De beste online BDSM ideeën op een rijtje

Zoek je online BDSM ideeën? Er is niets leuker dan online rollenspellen spelen met je sub. Wij hebben een aantal van de beste BDSM ideeën voor je op een rijtje gezet, zodat je ze vandaag nog kunt uitproberen. Ben jij toe aan wat online spanning met je sub? Lees dan snel verder voor onze online BDSM ideeën.

Edgen

Fan van webcamseks? Laat je sub dan via de webcam masturberen. Hij of zij mag echter niet klaarkomen. Alleen als jij hier als Dom toestemming voor geeft. Als je sub het niet langer vol kan houden en voortijdig klaarkomt, mag je een passende straf verzinnen. Laat je sub bijvoorbeeld zichzelf insmeren met zijn eigen sperma. Je kunt ook de rollen omdraaien en je sub opdragen om binnen enkele minuten klaar te komen. Als dit niet lukt, verzin je ook een goede straf die hij of zij online kan uitvoeren.

Masturberen met ijsklontjes

Hierbij gaat je sub online masturberen met ijsklontjes. Het is dan belangrijk dat je sub meerdere ijsklontjes in huis heeft. Als je sub een man is, kun je hem bevelen de ijsklontjes over zijn eikel heen te wrijven totdat ze geheel zijn opgelost. Als hij hiermee zijn erectie verliest, volgt er straf. Mocht je sub een vrouw zijn, dan kun je haar bevelen het ijsklontje tussen haar schaamlippen door te halen of over haar clitoris te wrijven totdat deze is opgelost.

Tepelklemmen

Laat je sub tepelklemmen opdoen en draag hem op hier een bakje aan te hangen. Zeg tegen je sub dat die zo snel mogelijk klaar moet komen. Voor elke minuut die er verstreken is, moet er iets zwaarders in het bakje worden gelegd. Dit kan bijvoorbeeld muntgeld zijn. Des te langer het duurt voordat de sub klaarkomt, hoe pijnlijker de tepels aanvoelen. Je kunt zelf inschatten hoe lang je sub normaal doet over een hoogtepunt, zodat je kunt weten hoeveel gewicht er ongeveer in het emmertje kan.

In het openbaar masturberen

Verplicht je sub om in het openbaar te masturberen en laat hem of haar dit ook filmen. Je kunt op een wat milde manier beginnen door je sub op te dragen in het toilet van een kroeg te masturberen. Laat je sub vervolgens masturberen in het bos, het strand of op een andere openbare plek waar de kans aanwezig is dat hij of zij betrapt wordt.

Masturberen met buttplugs

Je kunt je sub ook met buttplugs laten masturberen voor de cam. Hierbij is het van belang dat je sub buttplugs van verschillende formaten in huis heeft. Zo mag de laatste buttplug vrij groot zijn. Draag je sub op om te masturberen met een buttplug in en wissel het na enkele minuten in voor een grotere plug. Doe dit totdat je sub zijn of haar hoogtepunt bereikt heeft. Als je sub iemand is die snel klaarkomt, kun je er ook voor kiezen je sub elke dag te verplichten om weer met een wat grotere buttplug in te masturberen.

Ga jij onze online BDSM ideeën ook proberen?

Recente blog artikelen

Je ontkomt niet aan een orgasme
De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties