Hoe vind ik een meester(es)?

Een meester(es) vind je met behulp van deze stappen

Zoek je een meester(es)? Veel subjes hebben er moeite mee om een meesteres te vinden, omdat er over het algemeen meer subjes zijn. Echter, een meester(es) kan meerdere slaven hebben. Een gelijkgestemd BDSM contact vinden is hierdoor iets minder eenvoudig, maar niet onmogelijk. Wij vertellen je wat een meester(es) precies is, hoe de verhoudingen tussen de dominante en de sub zijn en hoe je een meester(es) kunt vinden. Lees snel verder voor meer informatie.

Wat is een meester(es)?

In de BDSM community is een meester of meesteres ook wel de dominante man of vrouw. Deze meester(es) heeft controle over de onderdanige. Dit wordt ook wel de sub genoemd. De meester(es) zegt wat de onderdanige wel of niet mag doen. Voorafgaand zijn hier duidelijke grenzen over afgesproken tussen beide partners.

De dominante en de sub

Afhankelijk van hoe de relatie is, kan ieder aspect van de onderdanige door de dominante meester(es) worden gecontroleerd. Hierbij kun je denken aan wel of niet naar het toilet gaan, wel of niet klaarkomen, enzovoort. Een meester(es) mag bij ongewenst gedrag de sub straffen, zodat deze in de toekomst wel het juiste gedrag vertoont. Daarentegen mag deze een goede onderdanige ook belonen. Als de onderdanige iets wil, moet hij of zij zich gedragen en toestemming vragen aan de meester(es). Deze beslist vervolgens of aan het verzoek wordt voldaan. Dit wordt ook wel ‘power exchange’ genoemd. Hierbij doet de onderdanige afstand van de eigen wil en krijgt de meester(es) alle controle.

Een meester(es) vinden via internet

Als je via internet en meester(es) wilt vinden, is Google je vriend. Google eens op de woorden ‘BDSM community’s’, ‘BDSM contacten’ of ‘Meesteres vinden’. Ook grotere chatboxen beschikken vaak over een BDSM of kinky chatbox. Bovendien heb je de optie om eens te kijken naar Engelse BDSM of fetish ledensites. Deze sites zijn vaak groter en populairder dan Nederlandse websites. Maak je geen zorgen dat je alleen Engelse leden zal vinden, want ook het aantal Nederlandse leden is hier vrij groot. Om een meester(es) te vinden, zal je echt actief op zoek moeten via internet.

Een meester(es) vinden via een dating app

Je kunt ook via een dating app op zoek gaan naar een meester(es). Je kunt hiervoor verschillende bekende datingapps gebruiken zoals Tinder, OkCupid en Badoo. Het nadeel van deze datingapps kan zijn dat je diverse soorten profielen vindt. Je zal dus niet alleen mensen vinden die op zoek zijn naar een sub of meester(s), maar ook mensen die zoeken naar one night stands, een serieuze relatie, mensen die polyamoreus zijn en nog veel meer. Dit betekent dat je wel wat meer moet zoeken, maar ook via datingapps is het dus mogelijk om een meester(es) te vinden.

Ga op zoek naar een meester(es)

Wil jij als sub een meester(es) vinden? Maak dan gebruik van bovenstaande tips. Zoek je meer informatie over BDSM? Lees dan ook eens onze andere artikelen op Tijd voor BDSM.

Recente blog artikelen

Je ontkomt niet aan een orgasme
De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties