De soorten vibrators voor verschillende orgasmes

Iedereen heeft wel eens even tijd voor zichzelf nodig om lekker te ontspannen. Een orgasme kan een goede manier zijn om even lekker alle stress te vergeten. Het is wel belangrijk dat je hier goed de tijd voor neemt, zodat je tot een ongekend hoogtepunt komt. 

Er zijn verschillende manieren om tot een goed orgasme te komen. Je kunt de ouderwetse manier gebruiken waar je je handen gebruikt om tot een orgasme te komen, maar je kunt bijvoorbeeld ook een vibrator gebruiken. 

In dit artikel focussen we op vibrators. We leggen uit wat voor vibrators er allemaal verkrijgbaar zijn en wat voor orgasme je hiermee kunt bereiken. Hopelijk kun jij dan een nog beter orgasme bereiken. 

Luchtdruk vibrator 

De luchtdruk vibrator is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van seksspeeltjes. Deze vibrator stimuleert namelijk op een unieke manier, namelijk door middel van luchtpulsen. De luchtdruk vibrator heeft een kap die je op je clitoris kunt plaatsen, vervolgens zuigt het apparaat licht aan je clitoris. 

Deze unieke manier van stimulatie zorgt ervoor dat je snel tot een heerlijk orgasme komt. Dit komt doordat er extra bloed naar je clitoris stroomt. Met deze luchtdruk vibrator kom je bijna gegarandeerd tot een hoogtepunt. 

Het gaat in dit geval dus specifiek om stimulatie van de clitoris. Dit is een van de makkelijkste manieren om snel tot een orgasme te komen. 

G-spot vibrator 

Zoals de naam al doet vermoeden, richt de G-spot vibrator zich specifiek op stimulatie van de G-spot. In dit geval gaat het specifiek om vibrators die de vagina penetreren. Deze apparaten hebben dan ook vaak een wat grotere omvang. 

Je kunt de G-spot op verschillende manieren stimuleren. Zo kun je kiezen voor vibrators die gericht de G-spot stimuleren. Deze zijn vaak wat dunner zodat je goed op de G-spot kunt focussen. Daarnaast zijn er ook stotende pulsators die juist proberen om “echte” seks zo goed mogelijk na te bootsen. 

Met een G-spot vibrator kom je weer tot een ander orgasme dan wanneer je ervoor kiest om de clitoris te stimuleren. We raden je aan om hiermee te experimenteren zodat je zelf ontdekt wat jij lekker vindt. 

Rabbit vibrator 

Misschien wil je niet specifiek je clitoris of G-spot stimuleren, maar wil je ze gewoon allebei tegelijk stimuleren. Dat is natuurlijk ook mogelijk en ook hier zijn speciale vibrators voor. 

De rabbit vibrator is er speciaal op gericht om zowel de binnenkant als de buitenkant van de vibrator te stimuleren. Deze vibrator bestaat namelijk uit twee stukken. Een deel dat de vagina penetreert en een ander deel dat de clitoris stimuleert. 

Als je beide soorten stimulatie lekker vindt, dan raden we je aan om deze vibrator aan te schaffen.

Klassieke vibrator 

Weet je niet zo goed wat voor stimulatie je graag wilt? Dan kun je altijd nog kiezen voor een klassieke vibrator. Met deze vibrator kun je alle delen van de vagina stimuleren als je daar specifiek op richt. 

We raden je aan om deze vibrator te kiezen als je niet helemaal zeker weet wat je wilt. Met deze vibrator zit je namelijk altijd goed. 

Recente blog artikelen

Je ontkomt niet aan een orgasme
De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties