De beste BDSM accessoires voor: sadisme

Deze 8 accessoires zijn onmisbaar bij sadisme

Ga jij binnenkort met BDSM aan de slag en heb je interesse in sadisme? Als je wilt weten wat de beste BDSM accessoires voor sadisme zijn, hebben wij goed nieuws voor je. Wij hebben namelijk de beste accessoires voor sadisme voor je op een rijtje gezet. Hiermee kun je je volop uitleven met je partner. Lees snel verder over onze top 8 BDSM accessoires voor sadisme.

Hot wax SM kaarsen

De hot wax SM kaarsen zijn verkrijgbaar bij Easytoys. Met deze drie kaarsen kun je volop met sadisme experimenteren. De kaarsen zijn eenvoudig te gebruiken en hebben verschillende kleuren. Het kaarsvet sprenkel je in kleine beetjes over het lichaam van je partner, waardoor hij/zij lichte pijn zal ervaren.

Grote tepelklemmen met ketting

Grote tepelklemmen met ketting mogen niet ontbreken als je met sadisme experimenteert. De tepelklemmen van Easytoys hebben brede toppen en een goede drukverdeling. Ze bieden extra beknelling, zijn verstelbaar en beschikken over een metalen ketting.

Zwarte kunstleren paddle

Met een paddle kun je jouw partner perfect straffen. De paddle is vrij breed en heeft een verstevigde handgreep. Ideaal om je partner mee op de kont te slaan of ergens anders op zijn/haar lichaam tikjes te geven.

Zweep

Een zweep is onmisbaar bij sadisme. De zwarte siliconen zweep van Easytoys is niet alleen voor slaan, maar ook voor strelen geschikt. De zweep heeft een stevig handvat en een handige lus. Goed om te weten, is dat de zweep ook eenvoudig te reinigen is. Ga altijd voorzichtig te werk met de zweep en sla niet op kwetsbare lichaamsdelen zoals het gezicht of waar de nieren zich bevinden.

Siliconen halsband met ketting en tepelklemmen

Laat je partner zich geheel onderwerpen met een siliconen halsband met ketting en tepelklemmen. De halsband met ketting zorgen ervoor dat je partner nergens naartoe kan. De tepelklemmen zorgen voor extra stimulans bij de tepels.

Electrosex speeltjes

Met electrosex speeltjes wordt het lichaam door middel van elektrische stroomstootjes gestimuleerd. De elektrodes worden op een bedieningsunit aangesloten waarmee de intensiteit van de stroomprikkels bepaald kan worden. Elektrosex speeltjes worden veel bij sadisme gebruikt.

Pinwheels

Met een pinwheel wordt de onderdanige gepijnigd door de meester(es). Het speeltje heeft een handvat met aan het uiteinde een draaiend wiel dat van scherpe tanden voorzien is. Dit wiel kan over het hele lichaam worden gebruikt, waarbij de intensiteit wordt bepaald door de druk die op het wiel wordt gezet.

Dilators

Een dilator, ook wel een sound, is een langwerpige staaf die de binnenkant van de plasbuis stimuleert. Sommige hebben ribbels of vibraties voor extra stimulatie. Dit kan zorgen voor intense orgasmes.

Weet jij al met welke speeltjes je met sadisme gaat experimenteren? Ga eens op zoek met je partner naar deze speeltjes en ga aan de slag. Wil je meer lezen over BDSM? Bekijk dan ook eens de andere artikelen op Tijd voor BDSM.

Recente blog artikelen

Je ontkomt niet aan een orgasme
De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties