De beste BDSM accessoires voor: discipline

Deze 8 accessoires zijn onmisbaar bij discipline

Wil jij met BDSM experimenteren en zoek je de beste accessoires voor discipline? WIj hebben wat onderzoek gedaan online en kwamen tot 8 leuke accessoires. Van deze accessoires beleven jij en je partner ongetwijfeld veel plezier. Lees snel verder en komt te weten welke 8 accessoires je het beste bij discipline kunt gebruiken.

Secret pleasure chest – black fantasy

De Secret pleasure chest set van Easytoys is een vrij uitgebreide BDSM set. Deze 10-delige set bestaat uit verschillende BDSM accessoires, waaronder boeien en tepelklemmen. Hiermee kun je jouw partner optimaal domineren. Ook geschikt voor beginners.

Easytoys fetish collection – set met halsband, enkelboeien en handboeien

Deze set bevat enkelboeien, een halsband en handboeien waarmee je geheel los kunt gaan in de slaapkamer. De accessoires bestaan uit duurzaam kunstleer, wat met schuim gevoerd is. Ook kun je de accessoires naar wens verstellen, zodat je zeker weet dat ze niet te strak of te los zullen zitten.

Bondageset polsboeien

Met polsboeien kun je jouw partner op een fijne manier domineren. Ze zijn ook erg geschikt voor mensen die de eerste stappen binnen BDSM willen zetten. De boeien zijn gevoerd en hebben niet alleen een klittenbandsluiting, maar ook een karabijnhaaksluiting. Dit maakt dat je ze eenvoudig weer af kunt doen.

Limited edition bed boeien

De limited edition bed boeien zijn verkrijgbaar bij Easytoys. De set is zeer uitgebreid en kun je op elk matras aanbrengen. Ook kun je de boeien eenvoudig verstellen. Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en gemaakt van duurzame materialen. Wanneer je je partner op bed vastbindt, kun je hem of haar goed domineren.

Lover’s fantasy kit

Met de lover’s fantasy kit heb je een perfecte set voor starters in de discipline. De set beschikt over metalen boeien met twee sleutels, een zweep met strengen en een zacht oogmasker. Deze combinatie zorgt gegarandeerd voor veel spanning in bed.

Fifty Shades of Grey ‘Keep still’ bondageset

Deze uitgebreide bondageset is verkrijgbaar bij Easytoys. Het bevat verstelbare riemen, die zowel stevig als zacht zijn. Je kunt ze op elk matras gebruiken. Doordat de set uit diverse onderdelen bestaat, heb je de ruimte je partner op verschillende manieren vast te binden.

Panthra Gato 8-piece set

Deze 8-delige set is zeer uitgebreid en verkrijgbaar bij Easytoys. Alle bondage accessoires zijn van zacht suède. Tevens krijg je er een handig etui bij. Je kunt hiermee eenvoudig de eerste stappen op het gebied van discipline zetten met je partner.

Zwarte lange kietelaar

Ook met een zwarte lange kietelaar kun je jouw partner domineren. Kietel je partner op gevoelige plekken terwijl je hem of haar opdraagt om juist stil te zijn. Je kunt je partner ook vastbinden op bed en de kietelaar gebruiken om gevoelige plekken mee te strelen.

Weet jij al welke speeltjes je wilt? Ontdek discipline met je partner en schaf een van deze speeltjes aan. Ben je op zoek naar meer BDSM accessoires? Bekijk dan ook eens onze andere blogs over BDSM.

Recente blog artikelen

Je ontkomt niet aan een orgasme
De Buttplug is onmisbaar in het BDSM-spel
Dildo kopen? – Het materiaal maakt het verschil
De leukste sextoys voor langeafstandsrelaties